OVER

Jos groeit op in een muzikaal gezin maar begint pas op zijn zestiende met gitaarspelen. In 2000 wordt zijn eerste bandje opgericht en begint hij voorzichtig met het schrijven van eigen nummers. Er worden wat bescheiden (regionale) successen geboekt zoals het behalen van de finale in een bandwedstrijd, een nummer gedraaid op 3FM tijdens DemoZone, het openen van het hoofdpodium op Puddingpop en drie optredens in Hongarije.

In een wereld waar alles en iedereen al eens uniek is geweest, probeert Jos toch zichzelf te ontdekken. De manier om dit te bereiken is simpelweg door te doen en zich enkel te laten leiden door datgene wat goed klinkt en aanvoelt. Dat is de kern van Play With Betsy.
Op 13 december 2019 zal Color of Love (een duet met Marja de Boer) worden uitgebracht. Het nummer is geschreven met de insteek dat liefde geen onderscheid maakt tussen etnische afkomst, ras, kleur, geaardheid, geslacht, religie en/of politieke voorkeur. Color of Love zal te vinden zijn via alle bekende streaming services zoals Spotify, iTunes, en SoundCloud.
Scroll Up