HTR

HTR Automatisering heeft zowel op technisch als functioneel gebied professionals die u van de nodige informatie en adviezen voorzien. Al onze professionals zijn stuk voor stuk hoogopgeleide, gecertificeerde specialisten.

Voor u als klant is de continuïteit van uw onderneming van groot belang. Wij begrijpen als geen ander dat een automatiseringssysteem betrouwbaar en altijd beschikbaar moet zijn. HTR Automatisering helpt u ervoor te zorgen dat deze systemen optimaal werken en blijven werken.
Een automatiseringssysteem moet in dienst van u werken en niet andersom! Onze producten zijn van hoge kwaliteit waardoor wij in staat zijn om de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen tot ongekende hoogtes te brengen.
Onze professionals staan voor u klaar!
ICT Infrastructuur
Uw ICT ontzorgen,
Meer doen in minder tijd, tegen lagere kosten en met meer plezier. Dat is wat wij nastreven.
HTR ontzorgt en faciliteert de groei van uw organisatie: u focust op uw klanten, wij op uw ICT-omgeving.
Clouddiensten
Veilig opgeslagen,
HTR beheert eigen Clouddiensten voor automatiseringsprocessen van haar relaties.  Hierdoor is het niet meer nodig om zelf in dure hard- en software te investeren. Er wordt gebruik gemaakt van servers die in Nederlandse datacentra zijn geplaatst.
Bedrijfsprocessen
Administratieve software.
Bedrijfsprocessen zijn een ordening van activiteiten om een product of dienst te leveren die toegevoegde waarde biedt aan de klant. Hiervoor is het nodig uw ICT af te stemmen met de keuze en implementatie van software voor het juiste bedrijfsproces.
Telefonie
Telefonie in de cloud,
HTR levert zakelijke (voip)-Telefonie via het internet voor bedrijven. Van telefoonnummers tot en met de telefoon- en datalijnen en nog vele aanvullende functionaliteiten.
Scroll Up